e
Banner

Etiketler: tls lojistik



TLS Lojistik’te üst düzey atamalar



TLS Lojistik’te 1 Mart 2021 itibariyle Taşımacılık Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür pozisyonuna Sinan Ünal, Depolama Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür pozisyonuna Ali Baykuş getirildi.




TLS Lojistik’ten 45 milyon TL’lik araç yatırımı


Yayın: 30-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdüren TLS Lojistik, araç filosuna 45 Milyon TL yatırım yaparak son teknolojiye sahip Euro 6 motorlu çevre ve sürücü dostu 55 aracı filosuna dahil etti. 




TLS'de karayolu ve intermodal Gülşah Çehreli'ye emanet


Yayın: 02-07-2021
Kategori: Lojistik

TLS Lojistik; Uluslararası Karayolu ve İntermodal Taşımacılığı hizmetine, Gülşah Çehreli yönetiminde başlıyor. 




TLS Lojistik uluslararası arenaya intermodal gücüyle çıktı



TLS Lojistik, yurt içi taşımacılığındaki tecrübesini ve uzmanlığını Uluslararası Karayolu ve İntermodal Taşımacılığı hizmetiyle birleştirdi. Başta Almanya, Hollanda,  Belçika, İtalya olmak üzere Avrupa hattında avantajlı servisler sunduklarını vurgulayan TLS Lojistik Uluslararası Karayolu ve İntermodal Taşımacılığı Direktörü Gülşah Çehreli, hizmetlerini yakın zamanda tüm Avrupa, Balkanlar, BDT ülkelerine yayacaklarını söyledi. 




TLS Lojistik’ten 45 milyon TL’lik filo yatırımı


Yayın: 25-01-2022
Kategori: Lojistik

Büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdüren TLS Lojistik, Aralık ayında yaptığı 12. depo yatırımından sonra 2022’nin ilk ayında araç filosuna 45 Milyon TL yatırım yaparak son teknolojiye sahip Euro 6 motorlu çevre ve sürücü dostu 30 aracı daha filosuna dahil etti. 




TLS LOJİSTİK’ten 12 milyon euroluk yeni filo yatırımı


Yayın: 16-01-2023
Kategori: Lojistik

2022 yılının son yatırımı olarak 10 milyon euro değerinde 50 çekici ve 30 silobas römork satınalımı yapan TLS Lojistik, 2023 ilk yarıyılı içinde 12 milyon euroluk alım anlaşmasını yaptı.